Rakennamme enemmän kuin koteja

Rakennamme enemmän kuin koteja – liity matkallemme

Rakennamme enemmän kuin koteja

Luomalla koteja vaikutamme ihmisten elämän lisäksi koko yhteiskuntaan. Nostokurkien ja betonin keskellä olemme päättäneet olla inhimillisen näkökulman puolestapuhujia. Sillä teemme paljon muutakin kuin rakennuksia. Vaikutamme siihen, miten ihmiset kohtaavat toisensa ja millaiseksi he tuntevat olonsa kotonaan ja naapurustossaan. Luomme onnellisia naapurustoja entistä useammille. Liity matkallemme.

Minkälainen matka innostaa sinua?

Meillä Bonavalla toiminta kattaa koko arvoketjun maanhankinnasta aina houkuttelevien ja kestävien naapurustojen kehittämiseen sekä asiakkaidemme unelmien kodin avaintenluovutukseen saakka.

Hankekehitys

Varmistamme, että pidämme lupauksemme ja välitämme sekä ihmisistä että maapallosta.

Myynti ja markkinointi

Kerromme asiakkaillemme visiostamme sekä siitä, mitä haluamme saavuttaa.

Asiakkaan polku

Koti on yksi elämän suurimmista investoinneista. Kuljemme asiakkaidemme rinnalla koko kotimatkan.

Tuotanto

Rakennamme virheettömiä ja laadukkaita koteja. Työturvallisuus on tekemisemme keskiössä.

Keitä olemme

Bonava on yksi Euroopan johtavista asuntorakentajista. Asiakkaitamme ovat yksityiset kodinostajat ja sijoittajat. Tavoitteemme on luoda onnellisia naapurustoja entistä useammille. Me olemme inhimillisen näkökulman puolestapuhujia. Rakennamme asuntoja ihmisten elämää varten ja luomme paikkoja, joissa he voivat tuntea kuuluvansa joukkoon, tuntea olonsa turvalliseksi ja toteuttaa kestävää elämäntapaa. Sosiaaliset, taloudelliset ja ympäristön näkökohdat huomioiden. 

Bonava toimii Saksassa, Ruotsissa, Suomessa, Norjassa, Virossa, Latviassa ja Liettuassa.

Hyvän mielen työpaikka

Bonava Suomi Oy on sitoutunut edistämään mieliystävällisiä toimintatapoja.

Avoimet työpaikat

Kulttuurimme: Inhimillinen näkökulma aina keskiössä

Jotta voimme saavuttaa tavoitteemme luoda jotain parempaa sekä rakentaa tulevaisuutta, asetamme ihmiset aina kaiken toimintamme keskiöön. 

Teemme yhdessä

Olemme tällä matkalla yhdessä. Välitämme toisistamme sekä siitä, mitä luomme. Uskomme, että ystävällinen ja avoin ilmapiiri on avainasemassa tavoitteidemme saavuttamisessa.  

Rakennamme tulevaisuutta yhdessä

Me välitämme siitä, mitä luomme. Asettamalla riman korkealle olemme myös sitoutuneet löytämään niin ihmisiä kuin maapalloa kunnioittavia ratkaisuja.  

Opimme ja kehitymme

Olemme uteliaita ja etsimme aina uusia oppeja ja tietoa. Bonavalla pääset työskentelemään eri alojen asiantuntijoidemme kanssa kansainvälisessä ympäristössä. Riippumatta siitä, mistä tulet tai kuka olet, kehittymisesi on meille tärkeää.

Yhdessä luomme onnellisia naapurustoja entistä useammille

Työskentelemme 1 900 bonavalaisen voimin yhteisen päämäärämme eteen. Bonava Suomessa meitä on erilaisissa rooleissa 200 ammattilaista. Toimintamme kattaa kokonaisvaltaisen asuntokehittämisen ja –rakentamisen tontinhankinnasta hankekehitykseen, uusien kotien suunnitteluun, tuotantoon, markkinointiin ja myyntiin. Suomessa Bonava toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa.

Tässä voit tutustua muutamiin bonavalaisiin Suomesta.

Miina Paavola
Sijoittajamyyntipäällikkö

 

Parasta on työyhteisö ja mahtava yhteishenki. Lisäksi henkilökohtaiset tavoitteet on aina huomioitu, jonka myötä roolia on päässyt muokkaamaan ja etenemiseen on pystynyt vaikuttamaan.

Leo Hintikka
Työpäällikkö

 

Bonavalla työskentelyssä on parasta hyvä ja ystävällinen työyhteisö. Lisäksi saa mainion näkymän koko asuinrakentamisen arvoketjuun ja mahdollisuuden kehittää osaamistaan laaja-alaisesti.

Frank Samuelsson
Työturvallisuusasiantuntija

 

Olen iloinen, että saan tehdä töitä ystävällisten, positiivisten sekä ammattitaitoisten ihmisten kanssa, niin toimistoilta kuin työmailta. Kollegani inspiroivat minua ylittämään itseni joka päivä.

Jussi Peura
Projektipäällikkö

 

Parasta Bonavalla työskentelyssä on matala hiearkia, yhdessä tekeminen, ammattitaitoinen työyhteisö sekä kannustava ja välitön työilmapiiri.

Bonava tukee henkilöstön hyvinvointia

Lounasetu

Työsuhdematkalippu

Työsuhdepolkupyörä

Virkistyskerho

Joustava hybridityömalli

Mahdollisuus kehittyä

Liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedut

Laaja työterveyshuolto ja sairaskuluvakuutus

Ihmisläheinen yrityskulttuuri

Opiskelijat ja harjoittelijat

Katso kuvia asiakkaidemme kotimatkalta