TIETOSUOJASELOSTE – TYÖNHAKIJAT

1.  JOHDANTO JA YHTEYSTIEDOT

1.1  Tässä tietosuojaselosteessa Bonava selostaa, kuinka henkilötietojasi käsitellään, kun siirryt verkkosivullemme

1.2  Bonavalle on tärkeää, että voit luottaa siihen, että kohtelemme henkilötietojasi asiaankuuluvalla huolellisuudella. Tämän takia olemme toteuttaneet tarpeelliset tekniset ja organisatoriset turvallisuustoimenpiteet suojataksemme henkilötietojasi oikeudettomalta pääsyltä ja käytöltä. Kehottamme sinua varaamaan aikaa tämän tietosuojaselosteen huolelliseen läpikäyntiin.

1.3  Bonava Suomi Oy on rekisterinpitäjänä vastuussa toimestamme ja puolestamme tapahtuvasta henkilötietojesi käsittelystä. Jos sinulla on käsittelyä koskevia kysymyksiä, olethan meihin yhteydessä: asiakaspalvelu@bonava.fi

2.  MITÄ SINUA KOSKEVIA HENKILÖTIETOJA KÄSITTELEMME?

2.1  Henkilötietoja ovat kaikki tiedot, jotka voidaan yhdistää sinuun yksilönä. Kuten alla tarkemmin selostamme, käsittelemme erilaisia sinua koskevia henkilötietoja riippuen siitä, millainen suhde sinulla on meihin. Jos luovutat meille jonkun toisen henkilön, kuten perheenjäsentesi, henkilötietoja, sinun vastuullasi on varmistaa, että heille on annettu tässä dokumentissa olevat tiedot.

2.2  Kun käytät verkkosivustoamme, käsittelemme tietoja koskien toimintaasi verkkosivustollamme, kuten selaushistoriaasi ja tekemiäsi hakuja, laitteesi tunnistenumeroa tai muita yksilöllisiä tunnisteita, laite- ja ohjelmisto-ominaisuuksia (esim. tilastoja sivujen katselukerroistasi), linkitettyjä verkko-osoitteita, IP-osoitetta (joka voi kertoa meille sijaintisi yleisellä tasolla) ja tietoja mainontamme saatavuudesta ja tarjonnasta. Hankimme tietoja myös evästeiden kautta, jota selostamme tarkemmin Evästetiedoissamme.

3.  MIHIN TARKOITUKSIIN KÄSITTELEMME HENKILÖTIETOJASI?

3.1  Käytämme yllä lueteltuja tietoja seuraaviin tarkoituksiin:

  • Tarjotaksemme sinulle verkkosivuillamme tietoa Bonavan avoimista tehtävistä ja työskentely-ympäristöstä

4.  MILLOIN HENKILÖTIETOSI POISTETAAN?

4.1  Säilytämme tietojasi niin kauan kuin se on tarpeen yllä kuvattujen tarkoitusten täyttämisek-si, minkä jälkeen tiedot poistetaan poistokäytäntöjemme mukaisesti. Tämä tarkoittaa sitä, että tiettyjä tietoja säilytetään pidemmän aikaa kuin toisia tietoja.

4.2  Evästeet erääntyvät määrätyin aikavälein, kuten on tarkemmin yksilöity Evästetiedoissamme.

5.  MILLÄ OIKEUSPERUSTEELLA KÄSITTELEMME HENKILÖTIETOJASI?

5.1  Käsittelytoimet perustuvat oikeutettuihin etuihimme, mikä tarkoittaa, että meillä on perusteltu syy käsitellä henkilötietoja (esim. verkkosivuston toiminnallisuus) ja toteutamme henkilötietojen käsittelyn siten, ettei se loukkaa yksityisyyttäsi.

6.  KENELLE LUOVUTAMME HENKILÖTIETOJASI?

6.1  Liittyen tässä tietosuojaselosteessa kuvattuun tietojenkäsittelyyn, tietojasi luovutetaan muille yhtiöille Bonavan sisällä ja ulkopuolisille yhtiöille, jotka tarjoavat meille palveluita. Luovutamme tietojasi myös viranomaisille, mikäli tämä on seurausta lakisääteisestä vaatimuksesta tai hallinnollisista päätöksistä.

6.2  Yhtiöt, joille luovutamme tietoja käsiteltäväksi puolestamme, ovat oikeutettuja käsittelemään tietojasi ainoastaan ohjeidemme mukaisesti, ja varmistamme henkilötietojesi turvallisuuden korkean tason sopimusteitse. Mikäli siirrämme tietojasi ulkopuolisille yrityksille EU/ETA-alueen ulkopuolella, varmistamme, että asianmukaiset suojatoimet on toteutettu, kuten esimerkiksi sisällyttämällä EU:n komission hyväksymät tietosuojaa koskevat vakiolausekkeet sopimuksiimme niiden osapuolten kanssa, joilla on pääsy henkilötietoihin.

7.  KÄSITTELYYN LIITTYVÄT OIKEUTESI

7.1  Soveltuvan tietosuojalainsäädännön mukaisesti sinulla on seuraavat oikeudet koskien henkilötietojesi käsittelyä:

  • oikeus saada pääsy tietoihin, ts. oikeus saada tietoja siitä, mitä henkilötietoja käsittelemme sinusta ja jäljennös käsiteltävistä henkilötiedoista
  • oikeus tietojen oikaisemiseen, ts. oikeus saada virheelliset tiedot korjatuiksi
  • oikeus tietojen poistamiseen, ts. oikeus saada henkilötietosi poistettua
  • oikeus käsittelyn rajoittamiseen, ts. oikeus pyytää käsittelyn rajoittamista, mikäli esimerkiksi kiistät käsittelemiemme henkilötietojen paikkansapitävyyden
  • oikeus tietojen siirtämiseen, ts. oikeus pyytää henkilötietojesi siirtämistä meiltä toiselle yritykselle
  • oikeus vastustaa henkilötietojesi käsittelyä
  • oikeus peruuttaa suostumuksesi, suostumuksen peruuttaminen ei kuitenkaan vaikuta suostumuksen perusteella ennen sen peruuttamista suoritetun käsittelyn lainmukaisuuteen
  • oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle, jos katsot, että käsittelymme ei noudata soveltuvaa tietosuojalainsäädäntöä

7.2  Osa yllä mainituista oikeuksista soveltuu ainoastaan tietyissä tilanteissa. Mikäli haluat käyttää mitä tahansa oikeuttasi, ole hyvä ja ole meihin yhteydessä yllä olevien yhteystietojen mukaisesti.

***

EVÄSTETIEDOT

1. EVÄSTEIDEN KÄYTTÖ

1.1 Evästeen määritelmä ja soveltamisalue

Eväste on pieni tekstitiedosto, jonka tämä verkkosivusto tallentaa laitteellesi, jossa on verkkoyhteys. Evästettä käytetään esimerkiksi käyttäjien erottamiseen toisistaan ja siten verkkosivustolla vierailevien henkilöiden käyttäjäkokemuksen parantamiseen. Osa käyttämistämme evästeistä poistetaan sulkiessasi selaimen (niin kutsutut istuntokohtaiset evästeet). Osa säilyy laitteessasi ja sallii meidän tunnistaa selaimesi (pysyvät evästeet). Alla on kuvattu, miten käytämme evästeitä tällä verkkosivustolla. Tässä evästetietoesityksessä evästeillä viitataan myös muihin tekniikoihin, joilla tietoja voidaan säilyttää laitteessasi tai hakea laitteeltasi. Kerromme erityyppisistä, käyttämistämme teknologioista ja niiden tarkoituksesta.

Välttämättömät evästeet: Nämä evästeet ovat ehdottoman välttämättömiä verkkosivustomme tai palveluidemme tarjoamiseksi. Ko. evästeitä käytetään esimerkiksi varmentamaan ja tunnistamaan käyttäjämme, kun he käyttävät verkkosivustomme yksityisiä osia. Näiden evästeiden poistaminen tai estäminen johtaa palvelun käytön häiriintymiseen.

Analytiikkaevästeet: Nämä evästeet mahdollistavat käyttäjämäärien ja -lähteiden seuraamisen, minkä perusteella voimme mitata ja parantaa sivustomme toimivuutta. Ne kertovat meille, mitkä sivut ovat suosituimpia ja epäsuosituimpia ja miten käyttäjät liikkuvat sivustoillamme. Kaikki näiden evästeiden keräämä tieto on tilastollista ja siksi anonyymia. Meillä ei ole tietoa vierailuajankohdastasi sivustollamme, mikäli et hyväksy analytiikkaevästeitä.

Toiminnallisuusevästeet: Nämä evästeet mahdollistavat parannetun toiminnallisuuden ja personoidun käyttökokemuksen tarjoamisen. Ne voivat olla Bonavan asettamia tai ne on voinut asettaa sellaiset kolmannet osapuolet, joiden palveluita olemme lisänneet sivustollemme. Näiden evästäiden kieltäminen voi johtaa siihen, etteivät nämä palvelut toimi kunnollisesti kokonaan tai osittain.

1.2 Suostumuksestasi evästeiden käyttöön

Voit muuttaa evästesuostumustasi verkkosivuillamme klikkaamalla ”evästeasetukset” -painiketta sivuston alareunassa

Voit myös määrittää suostumuksesi valitsemallasi estä ja/tai poista evästeet. Ole hyvä ja tutustu kohtaan 2 saadaksesi lisätietoa siitä miten estät tai poistat evästeet. Verkkosivustollamme käytetyt evästeet ja niiden soveltumisala on kuvattu alla olevassa taulukossa.

1.3 Tällä verkkosivustolla käytetyt evästeet

Nimi Kuvaus Tyyppi Kesto Käytöstä poistaminen ja sen vaikutus Kategoria
route Tavanoimainen eväste, jonka sticky session -toimintoa käytetään career Site Builderin tuottaman, organisaation julkisen ura-sivun ja SAP SuccessFactors Recruitingin tuottamien sivujen, kuten Kandidaatti Profiili, välillä Istunto Vanhentuu, kun istunto päättyy Käytöstä poistaminen ei mahdollista Vaadittu
careerSiteCompanyId Akamain käyttämä eväste pyyntöjen ohjaamiseen oikeaan datakeskukseen. Evästeen toiminta alkaa heti, kun vierailija avaa urasivun URL:n. Istunto Vanhentuu, kun istunto päättyy Käyttäjän ei ole enää mahdollista käyttää sivustoa Vaadittu
JSESSIONID Yksittäinen eväste, joka asetetaan käyttäjän laitteelle istunnon ajaksi käyttäjän tunnistamiseksi. Tämä eväste korvaa aikaisemmat RMK0-, RMK1- ja RMK4 -evästeet. Käynnistyy istuntoevästeenä aina, kun uusi käyttäjä vierailee Career Site Builder -sivustolla. Evästearvo ei päivity, ellei käynnissä oleva istunto pääty, jolloin taas uusi JSESSIONID-eväste asetetaan. Serveri-istunto Vanhentuu, kun istunto päättyy Käytöstä postaminen tapahtuu selaimen tai tietokoneen asetuksista. Käytöstä poistamisen jälkeen käyttäjä ei voi kirjautua sisään. Vaadittu

 

2. EVÄSTEIDEN ESTÄMINEN JA POISTAMINEN

Voit valita evästeiden käytön estämisen verkkoselaimesi asetusten kautta siten, että selain estää automaattisesti evästeiden tallentamisen tai ilmoittaa sinulle aina kun jokin verkkosivusto pyytää evästeen tallentamista. Voit myös poistaa aiemmin tallennetut evästeet verkkoselaimesi asetusten kautta. Tarkempi menettelytapa tämän toteuttamiseen vaihtelee eri verkkoselainten välillä ja lisätietoja löydät kunkin verkkoselaimen ohjeista tai apu-toiminnosta, joka sisältyy useimpiin selaimista. Lisätietoja evästeiden hallinnoimiseen ja poistamiseen löytyy seuraavalta verkkosivustolta: www.aboutcookies.org.
Otathan huomioon, että evästeet estämällä et voi välttämättä käyttää verkkosivustomme kaikkia sivuja ja toimintoja. Tämä voi myös vaikuttaa käyttäjäkokemukseesi.

3. KOLMANSIEN OSAPUOLTEN ASETTAMAT EVÄSTEET

Verkkosivusto saattaa sisältää eri sosiaalisista medioista, kuten Facebookista tai Googlesta upotettua sisältöä ja jakamistyökaluja. Nämä verkostot/toimittajat voivat käyttää ja asettaa evästeitä verkkosivustollemme. Meillä ei ole pääsyä, emmekä voi vaikuttaa näihin evästeisiin taikka henkilötietoihin ja tietoihin, joita ne voivat kerätä. Tämän vuoksi emme voi taata, että edeltä löytyvä lista kolmansien osapuolten evästeistä on aina ajantasainen, vaikka pyrimmekin pitämään listaa kolmansien osapuolten evästeistä ajan tasalla.
Sinun on siten tarkastettava näiden verkostojen/toimittajien verkkosivustot saadaksesi lisätietoja siitä, miten ne hallinnoivat evästeitä, mitä tietoja niiden evästeet keräävät ja kuinka ne voi poistaa.
Voit kytkeä näiden palveluiden käytön päälle tai pois klikkaamalla ”evästeasetukset” -painiketta verkkosivujemme alareunassa.
Em. palveluita ovat erityisesti:

3.1 YouTube
Asetamme verkkosivuillemme videoita, joiden palveluntarjoaja on YouTube. Palveluntarjoaja on Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irlanti. Palvelun toteutus perustuu suostumukseesi kolmansien osapuolten palveluiden käyttöstä. Upotettuja videoita sisältävillä verkkosivustoilla vierailu johtaa henkilötietojesi luovuttamiseen Googlelle. Luovutettuja tietoja ovat erityisesti se, millä verkkosivustoilla vierailet, mitä laitteita käytä, selainasetuksesi ja IP-osoitteesi. Jos olet samanaikaisesti kirjautuneena Google-tilillesi, edellä mainitut tiedot yhdistetään tiliisi. Voit estää tietojen yhdistämisen Google-tiliisi kirjautumalla ulos tililtäsi ennen kuin vierailet upotettuja videoita sisältävillä sivustoilla. Henkilötietosi poistetaan, ellei säilyttäminen ole välttämätöntä. Google siirtää henkilötiedot palvelimille Yhdysvaltoihin. Bonavan verkkosivusto luovuttaa tietoja vain, jos olet antanut suostumuksesi kolmansien osapuolten palveluiden käytölle. Näin tehdessäsi annat myös suostumuksesi sille, että henkilötietosi luovutetaan Yhdysvaltoihin.
Lisätietoa henkilötietojen suojasta on saatavilla Googlen tietosuojakäytäntösivustolla.